Skip to content

Rotterdam

Heerlijk werken op de eretribune van de Maas.

ADRES

Wijnhaven 15
1101CK Rotterdam

BESCHIKBAAR

Ja

Heerlijk werken op de eretribune van de Maas. Het mooiste en meest romantische plekje van Rotterdam. In Wijnhaven 15 kun je stijlvol, magnifiek en heerlijk werken. Het is een geweldig monumentaal grachtenpand aan de Wijnhaven 15 mét prachtig uitzicht. Of het de Maas is of de gezellige Oude Haven, in dit gerenoveerde pand met lift kun je naar hartenlust werken.

Geniet van een heerlijke lunch, drankjes, hapjes of een verfrissende wandeling in de binnenstad van Rotterdam. In de directe omgeving vind je de Markthallen, restaurantjes aan de Oude Haven, Hogeschool Rotterdam.

De Wijnhaven ligt naast het icoon Het Witte Huys en het Mariniers Museum en ligt op 2 minuten lopen van station Blaak. Via de Maasboulevard perfect bereikbaar met de auto. Openbare parkeergelegenheid is voor de deur of in de nabijgelegen parkeergarages.

Voorzieningen

wifi_rgb
vergaderen_rgb
aanspreekpunt_rgb
schoonmaak_rgb
informeel_overleg_rgb
post_rgb
lounge_rgb

Geinteresseerd in onze vestigingen?

Vul in ieder geval een telefoonnummer of email in en we nemen contact
met je op.


0

Sigrid Wagemaker

Manager

Sigrid zorgt dat het op alle vestigingen vlekkeloos verloopt. Dat jij omringd wordt met services die jouw dagelijks werk een stuk aangenamer maken. Representatief als het moet, hands on als dat wordt verlangd. Het is onze doel om op een plezierige wijze en vanuit een prettige ambiance een verlengstuk te zijn van jouw ambities en die van je collega ondernemers.